RM C, 13/F, DE COMMERCIËLE BOUW VAN HARVARD, 105-111 THOMSON WEG, WAN CHAI, HK
Thuis

KingPo Technology Development Limited

China KingPo Technology Development Limited certificaten
China KingPo Technology Development Limited certificaten
Ik ben online Chatten Nu

KingPo Technology Development Limited

1 2 3 4 5 6 7 8
KingPo Technology Development Limited KingPo Technology Development Limited KingPo Technology Development Limited KingPo Technology Development Limited KingPo Technology Development Limited KingPo Technology Development Limited KingPo Technology Development Limited KingPo Technology Development Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : KingPo
Aantal werknemers : 50~200
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 70% - 80%

Beperkte Kingpo de Technologische ontwikkeling is een pionier en een leider van de globale fabrikant van het veiligheids testende materiaal. Wij bieden one-stop dienst voor laboratoria wereldwijd van R&D, het testen, productie aan de naverkoopdienst aan. Wij wijden ons in het bereiken van optimale productiekwaliteit voor onze klanten, drukken kosten en verbeteren het internationale concurrentievermogen van de onderneming.

 

Kingpo wordt geaccrediteerd door de Internationale Elektrotechnische Commissie (CEI) en wordt een benoemde leverancier en een CBTL-certificaat officieel verstrekt. Wij zijn nu onder de fabrikant van het de laboratoriumtestmateriaal van de wereld belangrijke om het hoogste niveau en meer standaard het testen materiaal voor globale Electrotechnics- te veroorzakenlaboratoria die benoemde leverancier van NEMKO, UL, PHILIPS, CTK, CVC (Vkan-Certificatie & Testend Co., Ltd) worden, Dongguan-Kwaliteit het Testen, van het het Huishouden Elektrisch Toestel van China het Onderzoekinstituut, het Nationale Standaardinstituut van Rusland, Witrussisch Nationaal Standaardinstituut, het Nationale Standaardinstituut van Korea, enz. De lampglb maten en het testen het materiaal door Kingpo worden geproduceerd, die door CNAS en ilac-MRA worden gekalibreerd, hebben een hoogte die internationale reputatie.

 

Kingpo beoogt de productie van het testen materiaal het van wereldklasse voor Chinese laboratoria, het vestigen van een onafhankelijk R&D-centrum en het introduceren van buitenlandse overzichtstechnologie en internationale high-tech talenten. Goedkeurend een creatief ontwerpconcept, die sensorgegevensverzameling als voorloper, de technologie van de computercontrole als lood, ingevoerd transmissieapparaat met hoge nauwkeurigheid en laag lawaai nemen, hebben wij meer dan één honderd zestig producten ontwikkeld.

 

Het systeem van Lims van de laboratoriumsoftware 

Materieel brandbaarheid het testen materiaal 

Elektrisch gereedschap het testen materiaal

Stop en contactdoos het testen materiaal

Schakelaarlevensduur het testen materiaal   

Elektrotoebehoren het testen materiaal

Luminaire het testen materiaal  

Huishoudapparaten het testen materiaal   

Antiwaternevel het testen materiaal

Draad en kabel het testen materiaal

IT product het testen materiaal    

Batterij het testen materiaal

 

Omvatten de binnenlandse klanten van Kingpo ingang-Uitgang Inspectie en Quarantainedienst, Dienst van Technische Supervisie, de Supervisie van de Productkwaliteit en Inspectieinstituut, UL-Laboratorium (Borglaboratoria), TUV het Rijnland, SGS en andere elektronische fabrikant. Onze producten worden uitgevoerd naar internationale markt en distributorships in HK, Vietnam, Singapore, Thailand, Iran, India ook gevestigd,

Afrika, Nieuw Zeeland, Australië, Duitsland etc.

 

De dienst is een essentiële factor om het concurrentievermogen van de onderneming te verbeteren. Daarom heeft Kingpo altijd elke inspanning binnen geleverd dienstenniveau en de dienstwaarde verbeteren. Vóór verkoop, hebben wij professioneel techniekteam om klanten uitvoerige adviseur en de aangepaste dienst aan te bieden. Na verkoop, hebben wij naverkoopteam om klant aan te bieden die geschikt en technische ondersteuning en productonderhoud tevredenstellen.

 

Door middel van uitstekend productconcurrentievermogen en de volledige dienst, heeft ons bedrijf talrijk klanten hoog lof en oprecht vertrouwen gewonnen. In het naleven technische verbetering en verhoogde efficiency en kwaliteitsborging van deze producten, dringen wij op het verstrekken van hoge eindproducten aan markt en het wijden aan het zijn aan een leider in de testend materiaalindustrie.

 

China KingPo Technology Development Limited Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
KingPo Technology Development Limited

Contactpersoon: Ms. Lynette Wong

Tel.: +86-769-81627526

Fax: 86-769-89032367

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)